Ebédeltetés

Kedves Szülők!
 
Az iskolai ebédeltetéssel kapcsolatban a következő információkkal tudunk szolgálni:
  • Az ebédet a 10Minutes Étterem biztosítja továbbra is a számunkra;
  • A normál menü mellett laktózmentes menü is igényelhető, melyet az irodán, a befizetéskor kell jelezni;
  • A napi menü ára: 700 Ft (kedvezménnyel: 350 Ft)
  • Térítésmentes, illetve kedvezményes étkezés esetén, ha a gyermek hosszabb ideig hiányzik, az ebédet le kell mondani. Ellenkező esetben a hónap végén a le nem mondott ebédeket ki kell számlázzuk a szülőnek.
  • Az ebéd lemondására a lemondást megelőző napon 9.00 óráig van lehetőség az elérhetőségeink valamelyikén: etkezes@oromhirsuli.hu tel: +36 70 400 2293
  • A túlfizetésekről is a fenti e-mail címen vagy telefonon lehet érdeklődni a hónap végén. Aki bármilyen ok miatt időben lemondta az ebédet, annak egészen biztos, hogy van túlfizetése, és emiatt kevesebbet kell fizessen a következő hónapban.
 
ÉTKEZÉSI TÁMOGATÁS IGÉNYBEVÉTELE
 
Amennyiben gyermeke kedvezményes étkezésre jogosult, az irodán kérjük leadni a kedvezményre való jogosultság igazolását.
 
Segítségképpen:
  • Ha a szülők három vagy több kiskorú gyermeket nevelnek együtt: a Magyar Államkincstár állít ki igazolást („Hatósági bizonyítvány családi pótlék folyósításáról”). Az igazolás a Magyar Államkincstártól szerezhető be a cstam.uszi@kh.allamkincstar.gov.hu e-mail címen;
  • Ha a szülők a gyermek után rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben (RGYK) részesülnek: az önkormányzati határozat másolata szükséges. Ez az úgynevezett “RGYK” határozat elévül, vagyis minden évben meg kell újítani!
 
BEFIZETÉSEK
 
Kérjük, hogy amennyiben lehetséges átutalással fizessenek!  Kérjük továbbá, hogy vegyék figyelembe, hogy a megadott két időponton túl nincs lehetőség a befizetés pótlására. Köszönjük a megértést!
  
Utalás esetén a fizetendő összeget az alábbi bankszámlára utalja át:
Örömhír Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola
K&H bankszámlaszám: 10401196-00029530-00000003
A közlemény rovatban kérjük a gyermek(ek) nevét és az utalás okát feltüntetni.
 
A felmerülő kérdések, kérések esetén készséggel állunk rendelkezésre!