“Urunk, fejlessz ki a gyermekeinkben egy szolgáló szívet, hogy teljes szívvel szolgáljanak, úgy mintha nem embereknek, hanem Neked tennék.” (Efezusi 6:7)

HÁLAADÁS:

Kedves Szervezők!

Személyes köszönetemet szeretném kifejezni a kórházi látogatás miatt. Unokatestvérem kisfiával aznap éppen a sürgősségi osztályon éjszakázott, lelkileg nagyon meggyötörten, és fizikailag kimerülten. Délelőtt találkozott a kis csoporttal, kapott igeverset, bátorítást, ami a találkozás után alaposan megríkatta (hálakönnyekkel persze). Nagyon jól esett neki, hogy Isten ilyen módon is kifejezi számára, hogy gondol rá, és nem feledkezik meg róla.

Békés, boldog, áldott karácsonyi ünnepet kívánok szeretettel,
Fülöp Ágnes (Bodóczki Dóri anya)

“Add Uram, hogy a gyermekeimet az imádságos lelkület hassa át, hogy megtanuljanak mindenkor a Lélek által imádkozni.” (Efezusi 6:18)

Nagy örömünkre Isten ajtót iskolánk előtt, s az adventi időszakban egy lelkes gyermekkórus csapattal lépünk fel a Tűzoltó utcai és a Heim Pál Gyermekkórházakba, az Ortopéd Klinikán, a gödi Top Ház Fogyatékkal Élők Otthonában,a Biblia Szól Gyülekezetben és a Marriott Hotelben. Hálásan köszönünk minden szolgáló gyermekekért, és a felkészítő tanárokért elmondott imádságot.

” Uram, kérlek, munkáld ki a gyermekeinkben az együttérzést.” (Kolossé 3:12)

Kedves Szülők és Tanárok!

Szeretnénk mint Iskola is csatlakozni az imákban a győri Örömhíres tanárokhoz, gyerekekhez, szülőkhöz akik most egyik diákjukért Bíró Emeséért imádkoznak. Ha van időnk és Isten arra indít, akkor imádkozzunk ezért a kislányért akinek az állapota még mindig kritikus. 

Istennek semmi sem lehetetlen, ebben a helyzetben is képes olyat tenni amit senki más, gyógyítsa meg ezt kislányt teljesen, és hadd világítson még sokáig itt a földön.

Szeretettel: Farkas László